Schijn – GC Den Egger – Scherpenheuvel

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 17/02/2022
20:00 - 21:30

Locatie
GC Den Egger

Categorieën


Filosofen proberen al eeuwen te achterhalen wat nu precies schijn en werkelijkheid is. Voor kunstenaars is het een veelgebruikt instrument. Een foto, schilderij, film, theater… allemaal slechts voorstellingen van de werkelijkheid. Ons leven is gevuld met schijn die werkelijkheid wordt en werkelijkheid die overgaat in schijn.

In deze voorstelling zal het niet anders zijn. Nog straffer: waar werkelijkheid schijn wordt, zal magie ontstaan. Met visuele goochelacts, mentalisme, pittige interactie, humor en stijl weet Steven de schijn hoog te houden. De acts worden live gefilmd en vertoond op groot scherm, zodat je alles goed kan volgen. Net wanneer je denkt iets te doorgronden, maak je de seconde daarop geen schijn van kans…

Een voorstelling die jong en oud meeneemt van de ene naar de andere verbazing.

Steven is een professioneel goochelaar, muzikant en tv-maker. In 2015 en 2019 stootte hij door naar de finale van “Belgium’s got Talent” en besliste de overstap te maken naar professioneel artiest. Sindsdien is hij actief op bedrijfsevenementen, in reclamespots en de populaire Ketnetreeks ‘Trix’, waar hij z’n kennis en vaardigheden doorgeeft aan de jongeren. Hij coacht artiesten, brengt eigen trucs op de markt en creëerde voorstellingen vol close-up magie en spectaculaire acts.

https://apps.ticketmatic.com/widgets/den_blank/addtickets?event=482519312238#!/addtickets

Tickets!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *