Illusoirée – CC Jan Tervaert Hamme – 12/12/2020

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 12/12/2020
19:30 - 20:45

Locatie
CC Jan Tervaert

Categorieën


Een verhaal van magie en muziek. Vingervlug verteld. Noten kraken de werkelijkheid. Proef de klank van de verbeelding. Kijk en luister. Horen, zien & Steven.

Illusoirée is een fascinerende combinatie tussen magie en muziek. Een interactieve voorstelling met visuele magie, mentalisme en humor, geschikt voor jong en oud.

Pol De Meester, voorzitter Magische Cirkel Gent: “Een scenario met een goed doordachte verhaallijn, waarbinnen de combinatie van magie en muziek op een professionele en stijlvolle manier gepresenteerd wordt. Een vertoning die meer is dan een loutere opeenvolging van goochelacts. Een aanrader dus.”

Steven Delaere (finalist Belgium’s Got Talent 2015 & 2019 – VTM) is één van de beste close-up goochelaars van ons land. Hij studeerde af aan het conservatorium van Gent, waar hij grote onderscheiding voor piano behaalde. Met zijn theatershow ‘Illusoirée’ verbaast hij door beide talenten samen te smelten tot een intrigerende voorstelling.
Met: Steven Delaere, Roger Van Hecke (creative consultant/ designer) Jan Houssin (techniek), Steven Duyck (regie). Co-productie: Cultuurhuis De Leest – Izegem

Tickets

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *